onsdag 6 januari 2010

Julgransplundring

Idag har vi varit på parken på julgransplundring. Joline tyckte de var kul... nästan hela tiden. De var så otroligt mycket folk att de vara massa kö när man skulle göra de olika aktiviterterna man hade fått biljett till. Fiskedammen var de säkert 15-20 minuters kö till och elbilarna var nog minst 30 minuter så de struntade vi i. Hon fick istället fiska två gånger. Så blev de fika och en godispåse innan vi gick hem. Hon är så rolig när hon ska äta godiset, hon är ju inte så va med godis. Hon säger: Joline tycka om den. Så smakar hon och säger: Joline tycka inte om den. Så sa hon om tio godisar ur påsen så de som gick ner lite var vanliga ahlgrens bilar.

Vi provar ibland att hon får vara utan blöja och de är hon just nu, hon är så duktig. De ska jag väl kanske inte skriva för då kommer de väl nått strax ;). Hon säger själv att hon inte vill ha blöja och jag tänker inte tvinga henne.

Kallt är de ute, nu är de -25 och de är faktiskt lite för kallt. Man kan inte hitta på något ute. De skulle vara mysigt att gå ner till sjön och kanske grilla lite korv, åka pulka och leka men de går inte. De får vi ta i mars eller nått istället. Vi är mest inne och går varandra på nerverna. Nu äter skrot glass *brrr*.

Hoppas ni inte fryser ihjäl därute!


Inga kommentarer: