söndag 10 februari 2008

Yes!

Nu har vi haft två bra nätter här! (PEPPAR, PEPPAR). Anders har tagit Joline både fre och lör kväll. Hon har somnat vid ett båda kvällarna/nätterna och igår morse vaknade hon vid sex och var hungrig och imorse sov hon till åtta! Då fick jag lov att gå upp vid sex och kolla så hon mådde bra, man blir så fjantig ;-). Hon mådde bra och sov å gott så! Hon somnade om vid tio ungefär, hon brukar klara att vara vaken i två timmar, men sen måste hon sova så hon inte blir övertrött. Ska ta ut henne i vagnen snart så hon kan sova lite bättre, ligger halvvaken nu i sängen.

Wilma är jättelåg och de är inte nå roligt alls! Igår klippte vi "klorna" på henne och klippte för långt in så hon blödde ganska kraftigt. Fick sitta med blodstillande vadd och de slutade. Sen var hon ute på bron när vi dammsög och då började hon blöda igen så de var blod på altanen framför dörren. Fick ta in henne på toan och satt med ett lakan på tassen tills Anders kom. Samtidigt satt Joline och skrek i köket för hon var hungrig. Allt på en gång! Anders fick sitta i en halvtimme med blodstillande vadd och jag matade Joline. Sen har de iaf inte kommit nått mera blod, men hon är trött. Tror inte att hon förlorat så mycket blod eentligen, de ser bara mycket ut på lakan och sånt, men ändå kanske en del för hennes lilla kropp... Iaf så vill hon inte göra nånting just nu, men vi får vänta någon dag så blir hon säkert pigg igen, hon bli ju såhär ibland.

Ja, dags för promenad i halkan!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men stackrs lilla wilma då...!! men det är ju sånt som händer. skönt med några "hela" nätter iaf! Kram =)

Anonym sa...

Hej hej! Läser att du har haft det jobbigt med en "skrikbebis" Moa va precis som du beskriver fast på dagarna och kvällarna så jag fick i alla fall sova på nätterna, kan bara säga att det blir bättre och bättre. hoppas att allt är bra annars.
Kram Camilla

Anonym sa...

Hej! Emma sa att du varit till VV.. varför sa du inte till mig så hade jag också kommit? Kram