måndag 24 maj 2010

Måndag

Måndag igen och idag har vi sol, vindar och 9° varmt(?) i skuggan. Det var kanske inte så mycket att hurra för..

Är hemma och vårdar lilla skrot idag ;). Hon blev förkyld i helgen och igår var hon inte alls pigg, men ingen speciellt hög temp. Idag är hon mycket piggare men vi blir hemma hela dagen och det tror jag hon gillar för hon tittar stenhårt på Pippi. Just nu åker hon runt på sin Bobby Car och sjunger vi Gratulerar och en elefant balanserade och så avslutar hon med att den ramla pladask.. *fniss* Vet inte var hon får allt ifrån.

Hon har verkligen blivit en stor duktig tjej för nu har hon slutat med blöjan både hemma och på dagis. Hon har den bara när hon sover middag och på natten såklart.

Imorgon ska vi till Sjukhuset med henne, de vill göra en uppföljning efter hennes urinvägsinfektion. Eller de sa att de gör det på alla barn över två år. Den åttonde juni är det dags för operationen av hennes tummar, jag är nog den som är mest nervös...

Vill också passa på att Gratulera Liselotte och Henrik som fick en liten Julia den 30/4 och också ett stort Grattis Anna och Robert som fick Filips lillasyster Agnes den 16/5. Roligt med bebisar. Såklart Grattis till alla andra som också fått bebis eller väntar bebis.


Inga kommentarer: