söndag 28 februari 2010

Lååång vecka.

Det har varit en lång och jobbig vecka, men nu är den över och jag hoppas att nästa vecka ska vara bättre. Jolines historia är lite rörig men jag ska förklara lite. Vi fick en läkartid på vc på tisdagen och läkaren kollade i öron, hals och lyssnade på lungorna och allt lät bra. De var bara en grej! Hon hade en sänka på 60 (den ska ligga under 8)!! Läkaren blev orolig över detta men sa att hon inte visste vad de kunde vara för fel, så de var akuten i Falun som gällde för vår del. Vi satte av mot Falun, hela familjen, och var där vid fem-tiden. Väl där så är de ju mycket väntan som kan vara värt de då man får mycket bättre hjälpa än på vc. De visade sig av de urinprov vi hade fått på vägen till Falun att urinstickan var "ful" och visade på vita blodkroppar och proteiner. Inte bra! MEN läkaren nöjde sig inte med de provet utan ville har ett urinprov i kopp eller potta, där fick vi genast ett problem. Joline har aldrig velat sitta på pottan, men vi blev så illa tvugna. Hon satt på pottan i en timme och tio minuter innan resultat :-). Gissa om jag blev stolt, första gången hon kissade på pottan! =D. De kollade och urinstickan visade lika så beskedet blev urinvägsinfektion. Så vid tio på kvällen fick vi åka hem med en skrotig Joline och antibiotika.
Redan dagen efter var hon feberfri och pigg! När vi skulle hämta antibiotikan på apoteket dagen efter så var den självklart slut så de blev en tur till Mora (i vasaloppstrafik) för att hämta medicin. Läkarna ville inte byta antibiotika heller då vi kunde odla fram elaka bakterier och de vill vi inte.

Nu är hon iaf piggelin och ska på dagis imorrn. Idag har vi varit hos Anna & Filip och röjt både ute och inne :).

Kan bara skratta åt vc här som på måndagen sa att Joline inte var sjuk och sa att vi skulle hemma behandla med alvedon och nässpray!!

Inga kommentarer: