torsdag 1 januari 2009

Nytt år, en stor tjej!

Tiden går så fort. Jag vet, jag vet jag tjatar om de! MEN de är fakta, de är inte klokt! De är redan första januari på ett nytt år! Joline märkte inte så mycket av de förutom att vi var hos morfar väldigt länge igår kväll. Hon somnade gott i vagnen när vi promenerade hem vid halv elva. Ja de stämmer, inte orkade varken vi eller de vara vakna längre.

Joline har tre inskolningsdagar kvar på dagis sen är hon där helt ensam hela dagarna. Nåja helt ensam var kanske att ta i, men hon har ju inte oss där. De känns sådär, MEN jag vet hur mycket hon trivs!

Joline hon springer fram och babblar mer och mer för varje dag. Populära ord just nu är mamma (såklart =)), pappa, titta, dä, ba som vi antar är vår hund Wilma. Hon säger ba och pekar så henne måste vara de hon försöker säga =). Hon har elva tänder och bits faktiskt inte, har dock börjat använda nyporna och de är ingen svag tjej vi pratar om ;). Hon är så otroligt smart, nästan så man blir rädd! Hon var inte en sekund rädd för tomten och älskade att få paket, hon höll god min alla fyra jular som vi firade, men dagarna efter var hon såå trött!

Just nu sussar hon så sött i sin säng och de hoppas jag hon gör hela natten. Imorse vaknade hon tio! =O

1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis i efterskott till 1 åringen, här har vi också en 1 åring :) Dom är allt bra mysiga!